Adopteer ons vandaag nog!

Klik HIER en adopteer meteen. Adopteer één van deze bijzondere leguanen voor uzelf of als uniek cadeau.

Daarnaast helpt uw bijdrage ook de cruciale onderwijs-, bescherming- en onderzoekprojecten te financieren zodat we onze zeldzame leguaan een betere toekomst op St. Eustatius kunnen bieden. Als dank ontvangt de 'adoptie ouder' het exclusieve adoptiepakket en een plek krijgt in onze Wall of Fame op de partners pagina.


            

            

            

            

         


Hartelijk dank, adoptie vrienden


...kom zelf in actie...

U kunt ook zelf in actie komen om de leguaan te helpen. Dit kan bijvoorbeeld door het organiseren van een activiteit en deze via JustGiving - Project SOS iguana promoten door uw eigen actiepagina te starten. LEES MEER 

...word #leguaan...

Help ons mee met het bereiken van het breder publiek en de strijd tegen het uitsterven van deze unieke leguaan. Accepteer de #leguaan uitdaging en doneer! LEES MEER

...of word sponsor.

Bedrijfssponsoring van SOS iguana stelt ons in staat om uw bedrijf te adverteren en uw reputatie te versterken. Sponsors zorgen voor een maandelijkse of een eenmalig jaarlijkse donatie waarmee SOS iguana projecten worden ondersteunt. In ruil daarvoor promoten wij uw bedrijf gedurende het hele jaar. Middels bedrijfslogo en naam ontvangt u zichtbaarheid op de SOS iguana website, bij speciale evenementen, in onze reclame en de belangrijkste communicatie stukken gedurende het hele jaar. 

Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met Tim van Wagensveld (t.vanwagensveld@ravon.nl) via 024-7410600.


Uw donatie maakt echt een verschil.

Druk bovenstaande knop voor een online donatie met iDeal of Creditcard. U kunt ook een gift storten op

NL87INGB0005167681

t.n.v. RAVON te Nijmegen o.v.v. SOSiguana.

 


TOTAAL OPGEHAALDE FONDSEN

€2.427 van €5.000


 

*opbrengsten van alle donaties, waaronder die van adopties, komen ten goede aan het uitvoeren van lopende projecten of ter ondersteuning van beschermingsprioriteiten die zich mogelijk voordoen.